Avalon » Specials » Sint valentijn
Avalon: Informatie van A tot Z

Sint-Valentijn - Originele recepten en wetenswaardigheden

Sint-Valentijn - Originele recepten en wetenswaardigheden Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze artikelen over Sint-Valentijn. Onderwerpen die aan bod komen, zijn: grappige feiten en wetenswaardigheden over Sint-Valentijn, recepten voor een origineel en lekker Valentijn menu en recepten voor een origineel en lekker Valentijn ontbijt op bed.

Origineel en lekker Valentijn menu

Ideetjes voor een origineel en lekker Valentijn menu met recepten voor zowel voorgerecht, hoofdschotel als nagerecht.

Origineel en lekker Valentijn ontbijt op bed

Een lekker en origineel menu om je liefde ís morgens mee te verrassen: verse aardbeien, hartvormige koekjes en champagne met rozenblaadjes in hartvorm.

Grappige feiten en wetenswaardigheden over Sint-Valentijn

Allerlei grappige en originele feiten en wetenswaardigheden over de dag van de liefde: grappige Valentijn tradites, origineel Valentijn bijgeloof, interessante weetjes over de geschiedenis van Sint-Valentijn.
Leuke weetjes - Valentijn en Valentijnsdag

Leuke weetjes - Valentijn en Valentijnsdag

Ben je op zoek naar leuke weetjes over Valentijn en Valentijnsdag? Wedden dat je met onze leuke wetenswaardigheden vast nog iets kunt opsteken. Zo hebben we het onder andere over bizar Valentijn bijge…
Romantische valentijn gerechten

Romantische valentijn gerechten

Bij Valentijn horen romantische recepten. Op dit moment zijn hartvormige gerechten de grote favoriet. Ben je op zoek naar een lekker en creatief kookidee om je geliefde te verrassen, dan vind je hier…
Valentijn ontbijt op bed

Valentijn ontbijt op bed

Een geslaagde Valentijn begint bij het opstaan. Wat dacht u van een romantisch ontbijt op bed met verse aardbeien, hartvormige koekjes en champagne met rozenblaadjes in hartvorm?
Gepubliceerd door Avalon op 13-12-2009. Het auteursrecht van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!