Avalon » Specials » Colorescience
Avalon: Informatie van A tot Z

Colorescience minerale make-up - Recensie

Colorescience is één van de beste en bekendste merken van minerale make-up. Op deze pagina vind je al onze recensies van de producten uit het Colorescience gamma: oogschaduw, lippen serum, bruine dagcrème, mascara, make-up fixator, oogpotlood etc.

Colorescience make-up gamma - Recensie

Recensie van een groot aantal producten uit het Colorescience make-up gamma: oogschaduw, oogpotlood, lippen serum, mascara etc.

Colorescience Chocolate Mousse SPF 20 Skin Mattifier - Recensie

Chocolate Mousse SPF 20 Skin Mattifier van Colorescience is een dagcrème die zijn natuurlijke bruine tint te danken heeft aan echte chocolade.

Colorescience Achromatherapy make-up fixators - Recensie

De make-up fixators van Colorescience bevatten niet alleen essentiële oliën (aromatherapie), maar ook halfedelstenen.

Colorescience Eye Candy Trio Kit - Recensie

Recensie van de drie producten die de Eye Candy Trio Kit uitmaken: Eyes Wide Open, My Favorite Eyes Cream en Crystalescience Eye Serum. Dit trio is fantastisch om de oogcontouren op te lichten en rimpeltjes en blauwe schaduwen onder de ogen te verdoezelen.

Alle producten van Colorscience die in deze special worden besproken zijn verkrijgbaar bij www.estheomed.be.

Wallen en blauwe kringen camoufleren met Eye Candy Trio

Om wallen, rimpeltjes en blauwe kringen rond de ogen te camoufleren heeft Colorescience een efficiënt trio van producten op de markt gebracht: Eye Candy Trio Kit. Het bestaat uit Crystalescience Eye S…
Gepubliceerd door Avalon op 22-12-2009. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!