Avalon » Specials » Creatief schrijven
Avalon: Informatie van A tot Z

Creatief schrijven - Schrijf tips en promotie technieken

Creatief schrijven - Schrijf tips en promotie technieken Creatief schrijven. Is het je hobby of is het je beroep? Wil je jouw eerste boek schrijven of wil je jouw schrijftalent verder ontwikkelen? Op deze pagina vind je een verzameling van al onze artikelen in verband met creatief schrijven. De volgende onderwerpen komen aan bod: Hoe schrijf je een boek of een film scenario in minder dan 30 dagen? Hoe geef je een boek in eigen beheer uit? Welke online marketing technieken kan je toepassen om je boek te promoten?
Hoe zou het zijn als je binnen een maand een afgewerkte versie van je eigen boek in je handen zou dragen? Hoe zou je je voelen? Zou je trots zijn? Opgelucht? Gelukkig? Je hoeft niet eens begonnen te zijn met het schrijven van het boek om deze droom te kunnen verwezenlijken. Veel mensen hebben zin om een roman, een kortverhaal of een filmscenario te schrijven, maar zonder de juiste informatie lijkt het soms een onmogelijke taak die maanden of zelfs jaren in beslag kan nemen. Nochtans is het heel gemakkelijk om tegen de tijd te schrijven. Met de tips die in ons artikel Schrijf een boek in minder dan een maand en Writers Block: tips en oplossingen is het mogelijk genoeg kennis en inspiratie te vergaren om je eigen boek te beginnen en op korte tijd af te werken.

Tot slot verklapt Clementina Rossi uit Brussel ons hoe ze haar kinderboek Album Photos de Classe in eigen beheer heeft uitgegeven en hoe ze er een succes van heeft kunnen maken zonder dat ze een beroep heeft moeten doen op klassieke promotie technieken zoals reclame of signeersessies.
Writer's Block / Geen inspiratie - Tips en oplossingen

Writer's Block / Geen inspiratie - Tips en oplossingen

Wat is writer’s block? Schrijvers hebben te kampen met writer’s block als ze geen inspiratie hebben of als ze geen oplossingen vinden voor problemen in hun artikel of verhaal. Zelfs de beste schrijver…

Hoe schrijf je een boek of film in 30 dagen?

Hoe schrijf je een boek of film scenario in 30 dagen? Sommige schrijvers doen er maanden of zelfs jaren over een hun verhaal te schrijven en denken dat hoe langer je aan een boek of film scenario werk…
Gepubliceerd door Avalon op 24-04-2010. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!