Avalon » Specials » Dierenboeken
Avalon: Informatie van A tot Z

Dierenboeken, kattenboeken, hondenboeken

Dierenboeken, kattenboeken, hondenboeken Op deze pagina geven we een overzicht van de beste dierenboeken, kattenboeken en hondenboeken. U krijgt onder andere boeken over natuurlijke geneeswijzen voor honden en katten, over het verjagen en vernietigen van vlooien en over de gezondheid van katten; maar ook stripverhalen / comics komen aan bod.

Dierenboeken

Natural Remedies for Dogs and Cats - Eén van de beste dierenboeken wat betreft de gezondheid van honden en katten. De auteur geeft een gedetailleerd overzicht van de verschillende ziektes en hoe u ze kunt opmerken alvorens het te laat is. Daarnaast geeft hij bij elke ziekte de diverse natuurlijke geneeswijzen.

Winning the War on Fleas - In het boek Winning the War on Fleas krijgt u een gedetailleerd stappenplan om vlooien te verjagen en te vernietigen.

Kattenboeken

Cat Health Secrets - Volgens de auteur van Cat Health Secrets kunnen katten gemakkelijk 30 jaar en ouder worden. Hoe u dit kunt verwezenlijken ontdekt u in dit leerrijke kattenboek.

Beste stripverhalen en comics met katten - Overzicht van de beste stripverhalen / comics met katten. Komen onder andere aan bod: Garfield, Avalon, Simon's Cat, Poesie, Felix, De kat, etc.

Dear Sparkle - Boek geschreven door een kat. Grappig, maar ook leerrijk.

The Complete Cat's Meow - Alles wat je wil en moet weten over de verzorging van katten.

Katten stripverhalen en katten cartoons

Houdt u van katten en meer in het bijzonder katten stripverhalen en katten cartoons? Dan hebben wij voor u een overzicht gemaakt van de beste en grappiste verhalen die er op dat vlak te vinden zijn. G…

Boek - Vlooien in huis en op huisdieren verwijderen

Vlooien in huis en op huisdieren verwijderen is voor velen een onmogelijke taak. Vlooienmiddelen lijken immers niet zo efficiënt als de dierenarts beweert. Dit komt omdat u voor het voorkomen en verwi…
Gepubliceerd door Avalon op 15-11-2009, laatst gewijzigd op 27-09-2011. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!