Avalon » Specials » Interviews
Avalon: Informatie van A tot Z

Interviews met acteurs, regisseurs, schrijvers

In dit dossier vindt u al onze interviews met bekende acteurs, filmregisseurs en schrijvers. Enkele van de mensen die we geïnterviewd hebben zijn Jude Law, Vanessa Morgan, Jan Verheyen, Raymond Feist, Jayant Harnam, Pedro Chaves, Niall Johnson, Anna Thomson en Steven Hall.

Interview Jude Law

Interview met Hollywood acteur Jude Law naar aanleiding van de David Cronenberg film Existenz.

Interview Vanessa Morgan

Vanessa Morgan wordt de vrouwelijke versie van Stephen King genoemd. In dit interview praat ze ronduit over haar laatste succes, de roman Drowned Sorrow.

Interview Raymond E. Feist

Raymond E. Feist is één van de populairste fantasy schrijvers uit Amerika. Wij hadden met hem een gesprek tijdens zijn promo-tournee in Nederland.

Interview Jan Verheyen

Als filmregisseur (van Los, Boys, The Little Death, Alias, Buitenspel, Vermist, Team Spirit 1 & 2 en Alles Moet Weg) wist Jan Verheyen het hart van Vlaanderen te veroveren. Ondertussen is hij ook al vele jaren werkzaam in de TV-wereld, onder andere als presentator. In dit interview gaat hij dieper in op de verschillende aspecten van zijn carrière.

Interview Steven Hall

In dit interview met schrijver Steven Hall, krijg je een antwoord op al je vragen in verband met visualisatie, manifestatie en The Secret. Ideaal voor mensen die tot nu toe geen tot weinig succes hebben geboekt met The Secret. Niet te missen!

Interview Pedro Chaves

Pedro Chaves is de regisseur en schrijver van de langspeelfilm Reiki en de serie Erasmus. In dit interview legt hij uit hoe je een kwalitatieve film met een beperkt budget kunt maken.

Interview Jayant Harnam

De Nederlandse film Life is an Art ligt in dezelfde lijn als de Hollywood blockbusters Seven, Zodiac en Saw. Wij hadden een gesprek met de regisseur van de film, Jayant Harnam.

Interview Anna Thomson

Actrice Anna Thomson (ook gekend onder de naam Anna Levine) was al te zien in een groot aantal films waaronder Unforgiven, Bridget, Fast Food Fast Women, I Shot Andy Warhol, Wall Street, Sue, etc).

Interview Niall Johnson

Niall Johnson maakte furore met The Big Swap, een langspeelfilm over partnerruil. Hij vertelt ons over zijn ideeën en ervaringen op dit gebied.

Interview Clementina Rossi

In dit interview legt Clementina Rossi haar ervaringen uit met het uitgeven van een boek in eigen beheer.
Schrijf mee!