Avalon » Specials » Umo
Avalon: Informatie van A tot Z

UMO gezichtsverzorging - Recensies

UMO is een Aziatisch merk van gezichtsverzorging dat uitsluitend via exclusieve schoonheidssalons en het Internet wordt verdeeld. UMO dankt zijn efficiëntie doordat het gebruik maakt van het extreem hydraterende planten collageen en van nanotechnologie (minuscule deeltjes van minder dan 100 nm) die tot in de onderhuid kunnen doordringen. Op deze pagina hebben wij al onze recensies van UMO producten verzameld.

UMO Drench Hydrating Cream

Gezichtsverzorging (crème) op basis van nanotechnologie die niet alleen de opperhuid (epidermis), maar ook de lederhuid (dermis) en de onderhuid hydrateert.

UMO Gamma PGA Facial Mask

Masker voor het hele gezicht dat zowel ís nachts als overdag als een vlies over de huid kan worden gelegd. Alle huidlagen worden diepgaand gehydrateerd en gevoed. Het voornaamste ingrediënt, planten collageen, hydrateert de huid tien keer beter dan hyaluronzuur. Zelfs na één keer gebruiken is de huid steviger en voller. Lijntjes en rimpeltjes zijn minder zichtbaar.

UMO Gamma PGA Eye Mask

Oogmasker op basis van planten collageen dat ideaal is om lijntjes en rimpeltjes aan de oogcontour op te vullen en om wallen en blauwe kringen te verwijderen. De ingrediënten dringen tot diep in de onderhuid door voor een spectaculair resultaat.

Alle producten van UMO die hier worden besproken, zijn verkrijgbaar via www.estheomed.be.
Donkere kringen en wallen wegwerken met UMO gelpads

Donkere kringen en wallen wegwerken met UMO gelpads

Wallen en donkere kringen kan je efficiënt wergwerken met de gelpads van UMO. Deze zelfklevende patches doen een beroep op nanotechnologie om de werkzame ingrediënten tot diep in de huid te krijgen. P…
Gepubliceerd door Avalon op 26-12-2009. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!