Avalon » Specials » Unsolved mysteries
Avalon: Informatie van A tot Z

Unsolved Mysteries - Ultimate Collection (DVD)

UNSOVLED MYSTERIES is een populaire, Amerikaanse televisieserie die in 1987 van start ging en waarin documentaires over bizarre en bovennatuurlijke gebeurtenissen werden gepresenteerd. Enkele onderwerpen die aan bod komen in de reeks zijn UFO’s, onopgeloste moordzaken, waarzeggers, cryptozoölogie, bovennatuurlijke gaven, en spoken. UNSOLVED MYSTERIES wordt gepresenteerd door Robert Stack, de acteur die Eliot Ness speelde in de originele versie van The Untouchables uit 1959.
Alle documentaires van UNSOLVED MYSTERIES zijn tegenwoordig op DVD te krijgen. Er bestaat een verzamelbox met daarin 25 DVDs: UNSOLVED MYSTERIES – ULTIMATE COLLECTION. Elke DVD is ook apart te koop.

Waarzeggers – 4 DVDs

Grote verscheidenheid aan documentaires over de zin en onzin van bovennatuurlijke gaven en waarzeggerij. Daarnaast zijn er ook documentaires over de telepathische band tussen tweelingen, de geheime toekomstvoorspellingen die in de Bijbel besloten liggen, en de speciale gaven van dieren.

Geesten en spoken – 4 DVDs

Onderzoek naar enkele griezelige en waargebeurde spookverhalen. Bestaat er een kans dat deze geesten echt bestaan? Of zijn er elementen die aantonen dat het in deze gevallen om zinsbedrog gaat?

Onopgeloste moordzaken – 4 DVDs

In deze documentaires worden verschillende bizarre moorden onderzocht. Dankzij reacties en tips van de kijkers van UNSOLVED MYSTERIES werden enkele van de moordzaken opgelost.

UFO’s – 4 DVDs

UFO waarnemingen, ontvoeringen door buitenaardse wezens, graancirkels, communicatie met aliens, etc.

Mirakels – 4 DVDs

Is het mogelijk dat we door gebruik van onze gedachten alleen ons eigen lichaam of dat van anderen van ernstige ziektes kunnen genezen? Kan het gebeuren dat de engelen of God in sommige gevallen kunnen ingrijpen om één of meerdere mensen van de ondergang te redden? Zijn alle gebeurtenissen voorbestemd of bestaat ons leven enkel uit toevalligheden?

Vreemde legenden – 4 DVDs

Robert Stack geeft ons in deze serie bewijzen voor het bestaan van Bigfoot, de Skunk Ape en de Yeti. Hij gaat ook dieper in op enkele gebeurtenissen die vele mensen hebben gefascineerd, zoals de dood van Brandon Lee, de zogezegde zelfmoord van Elvis Presley, de ontsnappingen uit de gevangenis van Alcatraz, de Bermuda Driehoek, het bestaan van de Heilige Graal en de Ark van Noah, en de identiteit van de Mona Lisa.

Verborgen schatten – 1 DVD

10 documentaires over verborgen sommen geld, bekende schattenjagers, en griezelige ontmoetingen met geesten.

Unsolved Mysteries

Meer informatie over welke documentaires op welke DVD te vinden zijn, vindt u in onderstaande artikelen.
Schrijf mee!