Avalon » Eten en Drinken: Pagina 4
Avalon: Informatie van A tot Z
Artikelen 31 - 35 van 35 in de rubriek Eten en Drinken

Eten en Drinken

Zelf granita's maken

Verfrissend na een copieuze maaltijd of heerlijk als tussendoortje in de zomer. Granita’s (korrelig waterijs) zijn gemakkelijk te maken en je hebt er geen speciale toestellen zoals een ijsmachine of e… Recepten, 17-06-2008

Zelf sorbet maken

Sorbets zijn op ijsjes lijkende versnaperingen die de vertering bevorderen. Ze worden idealiter tussen het voor- en het hoofdgerecht gegeven, maar u kunt ze evengoed als dessert opdienen. Wist u trouw… Recepten, 19-05-2008
Zelfgemaakt broodbeleg met groenten

Zelfgemaakt broodbeleg met groenten

De volgende recepten voor zelfgemaakt broodbeleg bestaan uit een mengsel van gepureerde groenten en verse kruiden. Op brood smaken ze heerlijk samen of in plaats van je gewone beleg (kaas, ham), maar… Recepten, Zelfgemaakt broodbeleg, 17-06-2008

Zelfgemaakt broodbeleg met yoghurt

Misschien zijn dit geen voor de hand liggende pasta’s voor de boterham, maar toch laat de aangename smaak van het beleg zich perfect combineren met die van het brood. Dit zelfgemaakt broodbeleg is pre… Recepten, Zelfgemaakt broodbeleg, 17-06-2008

Zomerse slaatjes met kamut

Deze kleurrijke zomerse slaatjes zijn opbeurende, voedzame maaltijden die in slechts enkele minuten klaar zijn. Kamut is een goede bron van eiwitten en bevat ook veel mineralen en voedingsstoffen die… Recepten, 17-06-2008
Schrijf mee!