Avalon » Specials » East yorkshire

East-Yorkshire - Bezienswaardigheden en restaurants

East-Yorkshire is een ideale vakantiebestemming voor wie houdt van een groene omgeving, lekker eten, shoppen, relaxen in een spa en vooral… vis. VHEY (Visit Hull and East-Yorkshire) nodigde ons uit om enkele dagen lang de streek te komen verkennen. In de artikelen op deze pagina leest u alles over onze ervaringen met de beste restaurants, bezienswaardigheden, winkelcentra en hotels in East-Yorkshire.

Beverley

In dit artikel krijgt u een korte rondleiding doorheen Beverley. Zo kunt u kennismaken met de charmante winkelstraatjes, het imposante Beverley Minster, de eeuwenoude pubs, de beste restaurants en de ontspannende Sessions Spa.

Hull

De stad Hull kent een groot aantal gratis musea, waardonder het Streetlife museum en het Wilberforce House. Wie van shoppen houdt, zal in de vele winkelcentra van Hull zeker zijn hartje kunnen ophalen. Wat het eten betreft, is het visrestaurant Naked Fish bijzonder aan te bevelen.

The Deep

The Deep is één van de grootste aquariums ter wereld. Je vindt er onder andere haaien, roggen, palingen, koralen, zeepaardjes en vissen. Deze gezinsattractie staat gekend als de beste van East-Yorkshire.

Met de ferry overzetboot van Zeebrugge naar Hull

In dit artikel komt u meer te weten over onze overtocht met de ferry overzetboot die ons van Zeebrugge naar Hull bracht en terug.

Restaurantbesprekingen: The Pipe and Glass Inn, Naked Fish en Artisan Restaurant

Tot slot krijgt u van ons ook besprekingen van de drie beste restaurants in East-Yorkshire: The Pipe and Glass Inn, Naked Fish en Artisan Restaurant. U krijgt onder andere een voorsmaakje van de menu's en een idee van het interieur, de bediening en de kwaliteit.

The Deep in Hull - Beste gezinsattractie van Yorkshire

The Deep is de beste attractie van het in het oosten van Engeland gelegen Hull. Het is een museum dat gekoppeld is aan een gigantisch aquarium van 10 meter diep waar je met een lift doorheen kunt reiz…
Gepubliceerd door Avalon op 11-05-2010. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.