Avalon » Specials » Vreemde verschijnselen

Vreemde en bovennatuurlijke verschijnselen

De wereld kent veel vreemde en bovennatuurlijke verschijnselen. Duivels en zwarte gestaltes die ons ’s nachts van onze adem beroven. Kwaadaardige creaturen die door Tibetaanse yogi’s worden gecreëerd en die niet meer verdwijnen. Een motman die een grote ramp voorspelt. De verhalen lijken uit een episode van The Twilight Zone te komen, maar in werkelijkheid gaat het om getuigenverslagen van mensen zoals u en ik. Bent u klaar om de geheimen van deze vreemde verschijnselen te achterhalen?

Slaapverlamming – Een Bovennatuurlijke Oorzaak

Een groot aantal mensen is ervan overtuigd dat ze ’s nachts oog in oog hebben gestaan met demonen of duivels. Deze personen kunnen zich tijdelijk niet meer bewegen, zien zwarte gedaantes, horen voetstappen en kunnen niet of nauwelijks nog ademen. Wetenschappers proberen aan dit fenomeen een logische verklaring te geven, maar diegenen die het hebben meegemaakt, denken vaak dat slaapverlamming een bovennatuurlijke oorzaak heeft.

Tulpa’s – Voorwerpen Creëren Met Gedachten

De laatste jaren doet steeds vaker het idee de ronde dat we onze materiële wereld kunnen creëren via onze gedachten en gevoelens. Meestal gaat het over zelfhulptechnieken zoals The Secret die een beter bestaan beloven. Tibetaanse yogi’s gaan met deze theorie een stapje verder. Getuigenverslagen spreken over het creëren van voorwerpen en zelfs levende personen. Hebben de Tibetaanse yogi’s krachten die wij ook zouden kunnen aanleren of zijn ze slechts een onderdeel van onze eigen verbeelding?

De Motman – Het Waargebeurde Verhaal Achter De Film

Hebt u de film The Mothman Prophecies gezien? In deze griezelfilm met Richard Gere worden de inwoners van Point Pleasant geplaagd door een reusachtige verschijning die half man / half mot is en die de komst van een ramp lijkt aan te kondigen. The Mothman Prophecies is gebaseerd op echte gebeurtenissen. In dit artikel ontdekt u alle mogelijke theorieën rond deze zogenaamde motman.

Unsolved Mysteries

Zin in nog meer verhalen over vreemde en bovennatuurlijke verschijnselen, bekijk dan ook even onze serie artikelen Unsolved Mysteries: alles over spoken, buitenaardse wezens, mirakels, waarzeggerij, enz.
Slaapverlamming: een bovennatuurlijke oorzaak?

Slaapverlamming: een bovennatuurlijke oorzaak?

Je wordt wakker. Je kan niet meer ademen. Niet meer bewegen. Je hebt het nare gevoel dat er zich een kwade entiteit in de kamer bevindt. Je hoort geluiden. Vreemde geluiden. Voetstappen. Gejammer. En…

Tulpa's - Voorwerpen creëren met gedachten

Tulpa’s zijn voorwerpen of levende wezens die gecreëerd worden louter door het gebruik van gedachten, visualisatie, focus en aandacht. Het is dus een gedachte die een materiële vorm aanneemt. Het klin…

De motman: het waargebeurde verhaal achter de film

De motman of mothman (vlinderman) is één van de meest angstwekkende wezens die de wereld ooit heeft gekend. Het is een gevleugeld monster dat vooral in Point Pleasant, in de Amerikaanse staat West Vir…
Gepubliceerd door Avalon op 30-01-2009. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.