Iedereen weet dat vele ziektes, ouderdomskwalen en schoonheidsfoutjes te voorkomen zijn door gezond te eten. Toch is het niet altijd even gemakkelijk om op uw voeding te letten, zeker niet als u de gewoonte hebt veel brood te eten. Veel broodbeleg, zoals charcuterie of chocoladepasta, is immers slecht voor de gezondheid. Uw broodbeleg zelf maken, is een oplossing. Dit is gemakkelijker dan u denkt. Zowel mensen die van zoet, zout, pikant of bitter houden, zullen aan hun trekken komen.
Dit broodbeleg komt oorspronkelijk uit Marokko en wordt gemaakt met amandelen, honing en arganolie. Amlou verlaagt uw slechte cholesterol, bindt de strijd aan tegen veroudering en rimpels, werkt als a…
Dit zijn enkele van de meest veelzijdig bruikbare recepten voor boterhampasta, omdat de toepassingsmogelijkheden vrijwel eindeloos zijn. Ze smaken uiteraard heerlijk op de boterham (probeer zeker gero…
Misschien zijn dit geen voor de hand liggende pasta’s voor de boterham, maar toch laat de aangename smaak van het beleg zich perfect combineren met die van het brood. Dit zelfgemaakt broodbeleg is pre…
De volgende recepten voor zelfgemaakt broodbeleg bestaan uit een mengsel van gepureerde groenten en verse kruiden. Op brood smaken ze heerlijk samen of in plaats van je gewone beleg (kaas, ham), maar…
Gepubliceerd door Avalon op 31-07-2008. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.