Avalon » Specials » Bizar

Bizarre weetjes

In deze special krijgt u een overzicht van allerlei bizarre weetjes per thema. Komen onder andere aan bod: bizarre diëten, bizarre schoonheidsbehandelingen, bizar eten, bizarre drankjes, bizarre restaurants, bizarre prefab woningbouw en bizarre dieren.

Bizarre vermageringsmethodes en diëten

Sommige mensen hebben er de meest bizarre dingen voor over om te vermageren. In dit artikel presenteren we u de meest
bizarre diëten en vermageringsmethodes die er bestaan.

Bizarre schoonheidsbehandelingen

Wie schoon wilt zijn, moet lijden. Wie dat al te letterlijk opvat, neemt dan zijn toevlucht tot slangengif, bloedzuigers, sperma van stieren en nog veel meer.

Bizar eten

Spinnen, walvissen, sprinkhanen, wormen, kwallen, teelballen, U kunt het zo gek nog niet bedenken of het wordt ergens ter wereld wel in een schotel verwerkt.

Bizarre restaurants

Sommige restaurants zijn opgebouwd rond een bepaald thema (kannibalisme, de dood, hoogtevrees, ). Het resultaat oogt vaak uitzonderlijk bizar.

Bizarre prefab woningbouw

Prefab woningbouw kan de meest bizarre vormen en constructies aannemen. Wij gingen op zoek naar de vreemdste prefab woningen die er op deze planeet te vinden zijn.

Bizarre dieren

Aan bizarre dieren hebben we een aparte special gewijd. Deze vindt u hier: Bizarre dieren.
10 extreme en bizarre diëten

10 extreme en bizarre diëten

Ben je ervan overtuigd dat het nemen van dieetpillen en drugs, het zich uithongeren en urenlang sporten tot de categorie van extreme en bizarre diëten behoren? Dan heb je waarschijnlijk nog nooit hore…
10 vreemde en extreme beauty behandelingen

10 vreemde en extreme beauty behandelingen

Wist je dat er cosmetica bestaat op basis van slangengif, uitwerpselen, slakkenslijm en placenta? Heb je last van ruwe voeten en zoek je een extreme methode om op 15 minuten tijd komaf te maken met ee…

Vies en bizar eten - Van insecten tot kwallen

Bij 80% van de bevolking staan er geregeld insecten op het menu. Ze zijn gezond, want ze bevatten veel aminozuren, eiwitten en goede vetten. In dit artikel geven we een opsomming van vies en bizar ete…
Gepubliceerd door Avalon op 23-09-2010. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.