Avalon » Specials » Vanessa morgan

Vanessa Morgan - Biografie, interview en boekbesprekingen

Als je houdt van thrillers, horror en boeken, dan heb je ongetwijfeld al over Vanessa Morgan horen spreken. Deze nieuwe auteur is met haar eerste romans Drowned Sorrow en The Strangers Outside een succes geworden in de Verenigde Staten en Engeland en ze wordt nu al in één adem genoemd met horror grootmeester Stephen King. Fans van Vanessa Morgan zullen in deze serie artikelen hun honger naar informatie kunnen stillen.

Vanessa Morgan Biografie, bibliografie, weetjes

Alle mogelijke weetjes over het nieuwe thriller en horror fenomeen van Amerika dat nu al de vrouwelijke Stephen King wordt genoemd.

Interview met Vanessa Morgan

Interview met Vanessa Morgan, auteur van spannende thrillers en horrorboeken.

Drowned Sorrow - Boekbespreking

Drowned Sorrow van Vanessa Morgan is een griezelige thriller waarin een moeder en haar dochter het slachtoffer worden van een bizarre sekte. Vol met bovennatuurlijke elementen, een mysterieuze sfeer en verrassende wendingen.

The Strangers Outside - Boekbespreking

In The Strangers Outside worden twee zusjes in hun vakantiewoning omringd door eigenaardige figuren met slechte bedoelingen. De verfilming was al in de maak nog voordat het boek gepubliceerd werd.

Leuke weetjes - Vanessa Morgan, de vrouwelijke Stephen King

Thriller schrijfster Vanessa Morgan wordt de vrouwelijke Stephen King genoemd. Haar laatste roman, Drowned Sorrow, is een bovennatuurlijke thriller waarin een moeder en haar tienerdochter het slachtof…
Griezelverhalen: Drowned Sorrow - Vanessa Morgan

Griezelverhalen: Drowned Sorrow - Vanessa Morgan

Drowned Sorrow van Vanessa Morgan is volgens velen één van de beste griezelverhalen van de laatste jaren. In het boek gaat Megan met haar veertienjarige dochter op vakantie naar een afgelegen dorpje i…
recensie

Spannende boeken - The Strangers Outside: Vanessa Morgan

Op zoek naar spannende boeken? Dan is The Strangers Outside (De vreemdelingen) van Vanessa Morgan zeker iets voor u. Twee zusjes zakken na een dagje aan de kust af naar hun afgelegen vakantievilla. Al…
Gepubliceerd door Avalon op 10-09-2010. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.