Avalon » Specials » Wallen en blauwe kringen

Wallen en blauwe kringen vervagen en voorkomen

Wallen en blauwe kringen vervagen en voorkomen Wallen en blauwe kringen onder de ogen kan je gemakkelijk voorkomen en vervagen, zelfs indien jouw wallen en blauwe kringen permanent aanwezig zijn en voldoende slaap, ontspanning, oogcrème en gezonde voeding niet genoeg blijken om ze te vervagen. Op deze pagina krijg je een verzameling van al onze artikelen over wallen. Ze reiken de beste tips aan om ze te voorkomen en te vervagen. Vanaf nu hoef je er nooit meer moe uit te zien!

Oorzaak van wallen en blauwe kringen onder de ogen

Vochtophopingen

De meeste wallen zijn te wijten aan vochtophopingen. Ze gaan bijna altijd gepaard met blauwe kringen onder de ogen. De wallen en blauwe kringen ontstaan doordat de huid onder de ogen dunner is dan op andere plaatsen in het gezicht waardoor bloedvaten en vochtophopingen beter zichtbaar worden. Vermoeidheid, stress, roken, luchtvervuiling, onevenwichtige voeding en slecht functionerende nieren kunnen wallen en blauwe kringen onder de ogen zichtbaarder maken. Deze wallen en blauwe kringen zijn het gemakkelijkste te vervagen. In de meeste gevallen gaan wallen en blauwe kringen onder de ogen vanzelf weg na voldoende slaap, maar in sommige gevallen zijn ze permanent aanwezig. Dankzij de tips die we in onderstaande artikelen aanreiken, kan je zelfs permanente wallen en blauwe kringen onder de ogen vervagen.

Vetophopingen

Bij het ouder worden kan het vetlaagje rond de ogen naar beneden zakken en zo de gevreesde wallen veroorzaken. Wallen die te wijten zijn aan vetophopingen zijn meestal genetisch bepaald; ouders en grootouders hebben er ook last van. Normaal kan je ze enkel vervagen via camouflage en plastische chirurgie, maar wij hebben enkele zéér efficiënte technieken ontdekt die de kwaliteit van de huid zodanig verbeteren en verjongen, zodat de wallen op korte tijd enorm vervagen.

Voorkomen en vervagen van wallen en blauwe kringen onder de ogen

De technieken en tips die in onderstaande artikelen staan beschreven, zijn geschikt voor het voorkomen en vervagen van zowel vet- als vochtophopingen.

  • Carboxytherapie: Veruit de beste methode om wallen en blauwe kringen onder de ogen te vervagen. Eén dag blijkt meestal voldoende om permanente wallen en blauwe kringen onder de ogen te verwijderen.
  • Ontgiften: Ontdek hoe je wallen en blauwe kringen onder de ogen kunt verminderen dankzij voedingssupplementen, een ion voetenbad, een gezichtsmassage, etc.
  • ColoreScience Eye Candy Trio Kit: Deze minerale make-up is een doeltreffende combinatie van camouflage en verzorgingsproduct.
  • Umo Eye Mask: Een oogmasker dat via nanotechnologie de werkzame ingrediënten diep in de huid doet indringen. De Aziatische formule die wordt gebruikt, hydrateert tien keer beter dan hyaluronzuur.

Tot slot krijg je ook een artikel om wallen en blauwe kringen onder de ogen te voorkomen en te vervagen met algemene tips over voeding en levensstijl.

Donkere kringen onder de ogen verminderen

Wat zijn de oorzaken van donkere kringen onder de ogen en wat kan je doen om ze zonder make-up minder zichtbaar te maken? Donkere kringen onder de ogen hoeven vanaf nu geen probleem meer te vormen. Wi…
Wallen en donkere kringen verwijderen met carboxytherapie

Wallen en donkere kringen verwijderen met carboxytherapie

Wallen verwijderen is gemakkelijker dan je denkt. Als je verschillende jaren last had van wallen en donkere kringen onder de ogen die met veel slaap, rust en oogcrèmes niet te verwijderen waren, kan j…

Wallen en blauwe kringen camoufleren met Eye Candy Trio

Om wallen, rimpeltjes en blauwe kringen rond de ogen te camoufleren heeft Colorescience een efficiënt trio van producten op de markt gebracht: Eye Candy Trio Kit. Het bestaat uit Crystalescience Eye S…
Donkere kringen en wallen wegwerken met UMO gelpads

Donkere kringen en wallen wegwerken met UMO gelpads

Wallen en donkere kringen kan je efficiënt wergwerken met de gelpads van UMO. Deze zelfklevende patches doen een beroep op nanotechnologie om de werkzame ingrediënten tot diep in de huid te krijgen. P…
Last van wallen? Verminder ze met smoothies

Last van wallen? Verminder ze met smoothies

Heb je last van wallen en donkere kringen onder de ogen? Hebben de vele feestjes hun gevolgen voor de huid? Gelukkig kan je er wat aan doen door het drinken van smoothies. Wie dagelijks één van deze s…
Ontgiften - Oplossing tegen oogwallen en zwarte kringen

Ontgiften - Oplossing tegen oogwallen en zwarte kringen

Wist u dat een vervuild lichaam de oorzaak kan zijn van oogwallen en zwarte kringen onder de ogen? Pesticiden, onverteerd voedsel, bewaarmiddelen, overschotten van de eigen stofwisseling en nog veel m…
Gepubliceerd door Avalon op 15-03-2010. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.